Sunday, 17 July 2011

fixie baru

caiyo,apcam lawa arkkkk -ha , fixie baru aq nie , aq dapt dari member aq-perhh baik giler die, die jual kat aq 400 jerr (kalao beli kat kedai fixie aerospoke nie 1800 tau) . perhh aq sayang giler ko dorh . tpi kasian lak kat pai , tapi xpe ! aq kasi jelah fixie pinky aq kat die - aq rase die marah aq kot , kalao nak marah silakan, aq x kisah (kalao nak marah gi jumpa aq) - pe2 hal tq BRO...

Saturday, 16 July 2011

ari nie terbaik la sial! rm450 aq x gune langsung , mak member aq yg belanja kat villa club diaoang. perhh syok gila! aq syafiq n umaar kat sini , mcam2 kitaoang men ( men badminton,ping pong , bowling ,tennis,go-kart,swimming,tngok wayang ,shopping n karaoke ) minggu lepas kitaoang gi gak tapi rm600 ratus aq hilang . kali ni rm 450 aq x gune langsung - mak umaar abis rm1200 belanja barang2/baju/gadget kitaoang ngan bayr tempat kitaoang men(maklumlah oang kaya) .. pgi kul 9-blik kul 8.. minggu depan kitaoang gerak agi .. anyway tq to umaar n family. syafiq ko gi ucap tq kat umaar kalao x aq bedal.. K CAU LU

smlm kan gua ingat

wei , ko nie agak2 sampai wat citer psal aq shial smalm.. apsal ko cite aq nie playboy BABI.. ko x puas ati hdap gua la pantat x yah la nak cover muka tuuu, ko ingat ko taiko , ko leh wat suke ati ko arrrr. ko bagi aq 10 sebab nape ko xpuas ati kat aq (salah 1 sebb nyer aq tau ape - aq rampas ex ko ennn- sori la derrr ex ko menggedik ,pdahal aq x suke pun ) pe2 hal kalao nak settle -GUNE CARA KASAR- aq x suke care halus ,mcam ponde. kalau ko gempak sngat bawak arr member2 ko yg ko agungkan tuuu.. aq jemput fikri ngn ameer jerrr : aq tau ko bace post aq nie pasti bbulu punyer la -aplagi taruh rm60 arr , aq dh la ngah pokai nie. (aq dah hantar link blog aq kat ko) settle ari isnin arr -K CAU LU